- کتاب الفبای زندگی سازمانی
مهم ترین محصول ما کتابی است که در آن چارچوب طه (طراحی و هدایت کار جمعی) را شرح داده ایم. چارچوبی شامل مهم ترین اصول موثر در انجام یک کار جمعی موفق. ویژگی های این کتاب عبارتند از:
- مفاهیم گردآمده در این چارچوب پاسخی به یک معمار یا مهندس سازمان است که میخواهد بداند برای طراحی یک محیط کار جمعی خوب چه چیزهایی را باید مدنظر داشتهباشد. طراحی از طرفی با کاغذ و قلم و با نمونهسازی و تست همراه است و از طرف دیگر ضمن بهره جستن از قواعد و فرمولهای علوم پایه با هنر و خلاقیت سر و کار دارد. تغییر نگاه به کار سازماندهی جمع ها از یک نگاه منفعلانه تست و آزمون نظریههای موجود به نگاه فعالانه حل مسائل به روشی خلاقانه، دستاورد مهم رویکرد طراحی محور به علم سازمان و مدیریت است.
- در این چارچوب یکدسته بندی نوین با ترتیب و توالی جدید از مباحث علم سازمان و مدیریت صورت گرفتهاست که بهدلیل پرداختن به اصول و مبانی از جزئیات پراکنده و متشتت فاصله دارد. این دستهبندی میتواند شروعی برای شکلگیری یک مدل بومی باشد. یک چارچوب جامع و در عین حال مختصر و مرتبشده با هدف نظم بخشیدن به کارهای درون سازمان برای تحقق روان استراتژیها و مأموریتهای سازمانی.
- و معرفی چارچوبی فراگیر برای هر نوع کار جمعی. یک چارچوب قابل انطباق با همه کارهای جمعی و سازمانی، از خردترین کارها تا کلانترین آنها، از کوچکترین جمع ها تا بزرگترین آنها، از سازمانها خصوصی تا دولتی، از استارتاپها تا شرکتهای مادرتخصصی، از فرایندهای جاری تا پروژههای مقطعی و... یک چارچوب مقیاسپذیر که در همه کارهای سازمانی روح مدیریت و سازماندهی را جاری میکند. یکخرده عادتساز کار جمعی
خرید نسخه چاپی کتاب از [ بزودی]
خرید نسخه الکترونیکی کتاب از [بزودی]
2. کتاب خرده عادت ساز کار جمعی (روش طه)
کتاب مکمل کتاب الفبای زندگی سازمانی، کتاب خرده عادت ساز کار جمعی است. این کتاب روش مناسب بکارگیری مولفه ها و اصول معرفی شده در کتاب الفبای زندگی سازمانی (چارچوب طه) را بصورت یکپارچه و همافزا معرفی می کند. ویژگی های این کتاب عبارتند از:
- ماموریت همه تلاش های جمعی، رفع نیازی ارزشمندتر از انسان هاست. خدمت گرایی و مشتریگرایی در عین حال که مُد روز نظریههای مدیریتی است، با ارزشهای انسانی و دینی و ملی ما نیز کاملاً انطباق دارد. و تمرکز بر آن، راه نجات از سبک فعلی مدیریت در یک جامعه ارزشمدار است. خدمت گرایی ما را هدفگرا، نتیجه محور و پاسخگو مینماید و مهم ترین روش همراستا شدن همه مولفه معرفی شده در روش طه است.
- در همگرایی و انسجام درون سازمانی، روش های مبتنی بر گفتگو و مشارکت امتحان خود را پس داده اند. بیش از 70% از امور سازمان ضمن گفتوگوها و جلسات به انجام می رسد، ولی متأسفانه زمان این جلسات بهشکل مفیدی استفاده نمیشود. جامعه ما بهشدت نیازمند تقویت مهارتهای گفتگو است و روش طه برنامه مشخصی برای زمانهای گفتگو در قالب جلسات، نشستها و همایشها ارائه میکند.
- روشی چابک و منعطف و پویا، متناسب با تغیرات پرشتاب امروزی. این روش به افقهای کوتاهمدتی فکر میکند که باید محصولات و خدمات ارزشمند و قابل استفادهای در طی آنها ارائه شود. هرچند این نتیجهها و دستاوردها مطابق با ایدهآل ما نباشند اما بهمرور باید دستبهدست هم داده و وضعیت مطلوب نهایی را رقم بزنند. چابکی هم بحث روز مدیریتی است که جامعه کمالگرا، کم صبر و منتقد ما نیازمند مدل نظاممند آن برای تحقق آرزوهای خویش است.
خرید نسخه چاپی کتاب از [ بزودی]
خرید نسخه الکترونیکی کتاب از [بزودی]
3. وبلاگ مقالات پژوهشی، ترویجی و انتقادی مدل طه
فعالیت پژوهشی مستمر همراهان مکتب، در قالب مقالات پایه پژوهشی، ترویجی، مقایسه ای و انتقادی پیرامون مدل طه و اجزای آن به تدریج در این وبلاگ منتشر می شود.
4. سیمنارها و رویدادهای ترویجی و هم اندیشی مدل طه
اخبار و تصاویر رویدادهای هم اندیشی و ترویجی پیرامون مدل طه در این قسمت منتشر می شود.
5.بستر منبع باز مشارکت در توسعه چارچوب طه
چارچوب طه در 5 بخش، 25 فصل، و 250 عنوان تنظیم شده است که همه این موارد با توضیح مختصرشان در بستری منبع باز قرار گرفته و امکانات بحث و گفت و گو پیرامون آنها در قالب های مختلف فراهم شده است. این بستر علاوه بر فراهم آوردن بستر مشارکت و عقل جمعی می تواند میزبان محتواهای تکمیلی اجزای مختلف مدل باشد که طی دسترسی های مشخصی در اختیار اعضا و همراهان مکتب طه قرار خواهد گرفت.